Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,007 $

Hivatalosan is megerősítették, Orbán Viktor Vlagyimir Putyinnal találkozik Moszkvában

A magyar kormány megerősítette, Orbán Viktor Moszkvába utazott, hogy Vlagyimir Putyinnal találkozzon.

...svg content...Fotó: Vlagyimir Putyin orosz elnök (b) és Orbán Viktor miniszterelnök a tárgyalásukat követően tartott sajtótájékoztatón a Karmelita kolostorban 2019. október 30-án. MTI/Máthé Zoltán
Külföld
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Orbán Viktor pár nappal ezelőtt még a háború sújtotta Ukrajnában járt. Ez volt az első alkalom a háború kitörése óta, hogy a magyar kormányfő Kijevbe utazott, természetesen a legmagasabb biztonsági intézkedések részeként. Fontos tárgyalások zajlottak Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök között, majd megállapodtak pár kérdésben.

A magyar miniszterelnök személyesen is hangsúlyozta a tűzszünet fontosságát, majd az ukrán reakció is megérkezett erre, miután átgondolták a dolgokat. Oroszország szintén reagált Orbán Viktor kijevi útjára, majd olyan hírek jelentek meg a sajtóban, hogy a kormányfő Moszkva felé veheti az irányt, hogy Vlagyimir Putyinnal találkozzon.

Ugyan tavaly találkoztak egymással, annak a találkozónak Peking volt a helyszíne. Legutóbb Moszkvában közvetlen a háború kitörése előtt találkoztak, és akkor már igen nagy volt a feszültség Ukrajna és Oroszország között. Békemissziója keretében Orbán Viktor miniszterelnök Moszkvába érkezett – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke pénteken. Ennek keretében találkozik az orosz elnökkel, Vlagyimir Putyinnal.

Videón a Vinicius Junior hatalmas gólja a Real Madrid meccséről

Rendesen elsült V. Junior lába a Villarreal elleni spanyol bajnokin, amiből a forduló gólja is lehet, és egyúttal nagyon fontos is volt.

Sztárban Sztár All Stars: videón Tóth Gabi döbbent reakciója a továbbjutásakor

Tóth Gabi szabályosan ledöbbent, láthatóan nem számított arra, hogy továbbjut, sokan arra számítottak, hogy ő és Oláh Ibolya fognak kiesni, végül fordult a kocka, és mindketten bekerültek a következő körbe.