Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,331 $

Magára tetoválta Vitézy Dávidot (videó)

Az ismert tetováló úgy döntött, magára tetováltatja Vitézy Dávidot, nem sokkal azután, hogy ő maga tetovált egy olyan lányt, aki Karácsony Gergely arcmását kérte tőle.

...svg content...Fotó: Facebook/Vitézy Dávid
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Lassan trenddé válik magunkra tetoválni az ismert politikusok arcát… Karácsony Gergely volt az „első”, aki személyesen is találkozott a fiatal lánnyal, és kissé zavarban is volt, látván saját magát valakinek a bőrén.

Erre valószínűleg semmilyen szinten nem számított Budapest főpolgármestere, és végül Vitézy Dávid, a nagy rivális sem maradhatott ki a sorból. A tetováló nem talált hirtelenjében senkit, így úgy döntött, saját magára tetoválja Vitézy arcát, ami kissé fájt is neki, de megcsinálta. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

Vígh Kristóf tetoválásáról a 24.hu is beszámolt, majd Vitézynek megmutatták a 10 perc alatt elkészült tetoválást, ami tetszett neki. Kíváncsian várjuk, ki lesz a következő, mert Karácsony után Magyar Péter arcmása is felkerült valakinek a testére. A Vitézy Dávid-tetoválás ezen a linken keresztül nézhető meg.

Az Arsenal és a Manchester City is fordítással nyert

Meglepő módon vezetéshez jutottak a vendégek a két sztárcsapat otthonában, ám végül pont nélkül távoztak.