Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,412 $

Nagyon súlyos baleset történt Izsák közelében, két mentőhelikoptert is küldtek

Két mentőhelikoptert is küldtek egy nagyon súlyos baleset helyszínére Izsák közelében, ahol a tűzoltók többeket feszítővágóval szabadítottak ki.

...svg content...Fotó: Mentőhelikopter a mintegy 785 millió forintból megépült marcali légimentőbázison az átadás napján, 2023. december 18-án. MTI/Katona Tibor
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Két kamion és két személyautó csapódott egymásnak Izsák közelében Az 52-es főút 27-es kilométerénél történt a súlyos baleset, melynek következtében két ember beszorult, akiket a kecskeméti és a kiskőrösi, illetve a szabadszállási tűzoltók szabadítottak ki feszítővágó segítségével.

A Katasztrófavédelem azt írja, a műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja, a helyszínre két mentőhelikopter is érkezett. A rendőrség azt írja, a balesetben többen megsérültek, akik közül egy ember meghalt a helyszínen. Soron kívül Történelmi rekord: 110 tonnára emelte Magyarország aranytartalékát az MNB

Vitézy Dávid a BKK-rendészetről: végül még Karácsony Gergely is mögé állt

Mint fogalmazott, még a főpolgármester is a javaslat mögé állt, holott ő volt az, aki „a kampányban legjobban támadta az elképzelést”.

Győrfi Pál: jól működik az új ügyeleti rendszer, de a főpróba még csak most jön

Az OMSZ szóvivője szerint egyelőre az első három nap alapján azt lehet mondani, hogy nagyon alacsony betegszámmal működnek az ügyeletek fővárosszerte.