Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,225 $

Máris elfogták a martonvásári börtönből megszokott rabot

A férfi 50 napos elzárását töltötte, amikor úgy döntött, meglép a martonvásári börtönből, de hiába, néhány órával később elfogták.

...svg content...Fotó: Unsplash/Syarafina Yusof
Bűnügy
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A férfi kisebb lopásért ült, és nem az első napján szökött meg, emiatt is furcsa, amit tett. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BvOP) megerősítette, az 50 napos elzárás helyett több éves börtönbüntetés vár a rabra a szökés miatt, ami súlyos bűncselekmény.

A férfi még szerdán távozott engedély nélkül, majd néhány órával később elfogták, és a baracskai bv-intézetbe szállították, ahol Galambos Lajos töltötte a büntetését. A híres zenész nemrég szabadult, és reméli, már nem kell újra börtönbe vonulnia. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Makula György elmondta: az éjszakai kutatásban többek között test- és hőkamerákat, illetve két drónt is használtak, a férfi keresésében a büntetés-végrehajtási szervezet 126 munkatársa és öt szolgálati kutya vett részt, a rendőrség is nagy erőkkel segítette a munkát.

Liner/MTI

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.