18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,412 $

Videós felvételek az Árpád hídon történt tragikus balesetről

A Katasztrófavédelem megosztott egy videós anyagot, aminek középpontjában a szerdán történt halálos baleset szerepel.

...svg content...Fotó: YouTube/Fővárosi katasztrófavédelem_HIVATALOS
Bűnügy
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A rendőrség megerősítette, három ember életét már nem lehetett megmenteni, annyira súlyosak voltak a sérüléseik. Úgy tudni, hogy a vétkes sofőr is meghalt, aki feltehetően nem volt bekötve, és röviddel azután, hogy elrabolta a taxit egy taxis nőtől, halálos balesetet okozott.

Az Árpád hídon történt tragédiáról helyszíni fotók is készültek, amik megmutatják, milyen erővel csapódott be az ámokfutó. A Suzuki Ignisben utazók minden bizonnyal tehetetlenek voltak, a másodperc tört része alatt történhetett meg a végzetes ütközés. Soron kívül Vitézy Dávid szerint nem minden döntést sikerült meghozni

A teljesen összeroncsolódott autóban lévők közül senki sem élte túl a balesetet, mindketten életüket vesztették. Egyelőre nem ismert, milyen neműek és korúak az áldozatok, akárcsak az ámokfutó személye.

A rendőrség hamarosan részletes tájékoztatást adhat az ügyben. A Katasztrófavédelem azt írja, a három halott mellett négy sérültje is van az incidensnek, akiket kórházba szállítottak. Az állapotuk ebben a pillanatban még nem ismert, de várhatóan ennek kapcsán is lesznek friss információk.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Vitézy Dávid a BKK-rendészetről: végül még Karácsony Gergely is mögé állt

Mint fogalmazott, még a főpolgármester is a javaslat mögé állt, holott ő volt az, aki „a kampányban legjobban támadta az elképzelést”.