Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,374 $

Hatalmas fordulat az X-Faktorban: Pápai Joci mégis csatlakozik a csapathoz

Egy hatalmas fordulat végén Pápai Joci is tagja lesz az X-Faktor csapatának, akik már javában készülnek a meghallgatásokra.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Legutóbb Majka adott interjút arról, mennyire meglepte Valkusz Milán szereplése. A rapper nem gondolta volna, hogy a Valmar sztárja lesz az egyik mentor a 2024-es X-Faktorban, ám végül hengerelt, és megkapta a munkát Majka, Gáspár Laci és Tóth Andi mellett, akik nagy négyest alkothatnak.

Már azt is tudhatjuk, hogy Miller Dávid lesz a műsorvezető, ugyanakkor egy csavar végén Pápai Joci szintén csatlakozik a csapathoz. Amikor bejelentésre került az átigazolása a TV2-től, mindenki biztosra vette, hogy Majkával közösen mentorok lesznek, akárcsak éveken át a Sztárban Sztár leszek!-ben. Soron kívül Történelmi rekord: 110 tonnára emelte Magyarország aranytartalékát az MNB

Most azonban kiderült, műsorvezetői feladatokat kap a híres énekes, tehát nem egy házigazdája lesz az X-Faktornak. Ezzel csak még több nézőt vonzhat a képernyőre az RTL, melynek az új Megasztárral kell majd megküzdenie a nézettségért, látványos és szoros csata várható a két tehetségkutató között.

„Joci szerint azért választották őt a posztra, mivel az egyik – Miller Dáviddal közös – casting első perceiben kiderült, hogy remekül együttműködnek.” – írja a Blikk a cikkében, hozzátéve, nem éppen a klasszikus műsorvezetőt fogja megtestesíteni, hanem egy hozzá sokkal inkább illő szerepben látható, a tőle megszokott lazább, humorosabb formában.

„Kiderül, hogy a nézőknek mennyire tetszik majd ez a felállás, de mi nagyon számítunk rájuk. Bízunk benne, hogy akik minket szeretnek, követnek, akik a mi nézői bázisunk, az RTL-re is velünk tartanak. Nagyon izgalmas lesz ez az év.” – folytatta a Blikk kérdésére Joci, aki nagyon örül annak is, hogy újra együtt dolgozhat Majkával.

Az M1 megerősítette, be fognak számolni Magyar Péter közmédiás demonstrációjáról

Ezzel együtt továbbra is várják az ellenzéki pártok képviselőit, így Magyar Pétert is.