Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,108 $

Súlyos baleset az Árpád hídon, feszítővágóval szabadították ki az utasokat

Szinte napra pontosan 1 évvel azután, hogy halálos tragédia történt az Árpád hídon, újabb súlyos balesetről számoltak be.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Baleset
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Összesen három autó rohant egymásnak Budapesten az Árpád hídon szerda késő este. A Pestről Budára vezető oldalon történt a súlyos baleset, melynek körülményei egyelőre nem tisztázottak.

A hatóságok nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, miközben a tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a járművekbe szorult utasokat – tudhattuk meg a Katasztrófavédelemtől. Mindkét irányban lezárták a hidat a beavatkozás idejére, ami a közösségi közlekedést is érinti. Soron kívül Donald Trump Izrael helyében lecsapna Irán nukleáris létesítményeire

A Blikk úgy tudja, hogy az egyik összetört autóból gyakorlatilag alig maradt valami, mintha kettészakadt volna. A Telex fotót is közölt a helyszínről, amin egy összetört taxi, és a már említett kettészakadt autó látható, mely valószínűleg egy régi Suzuki Ignis lehet. Frissítés: tragikus hír érkezett a helyszínről.

Egy második világháborús bomba miatt lezárják Ferencváros egy részét

Lezárják Ferencváros egy részét Budapesten egy második világháborús bomba hatástalanítása miatt.

Donald Trump Izrael helyében lecsapna Irán nukleáris létesítményeire

Donald Trump azon a véleményen van, hogy Izraelnek le kellene csapnia az iráni nukleáris létesítményeire a megtorlásuk részeként.

Videón a Debrecen drámai veresége a Puskás Akadémia ellen

Még csak szerencséje sincs a Debrecennek, akik ha így folytatják tovább, a kiesés ellen kell küzdeniük, ami messze nem szerepelhetett a terveik között.