Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,217 $

Szerezz be három ingyenes játékot Xbox One-ra még most!

Egy hét után ismét visszatért a Free Play Days, amelynek keretein belül a Microsoft ismét pazar játékokat kínál a gamereknek teljesen ingyen.

Smart
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Egy hét után ismét visszatért a Free Play Days, amelynek keretein belül a Microsoft ismét pazar játékokat kínál a gamereknek teljesen ingyen.

Mondanunk sem kell, hogy megéri előfizetni az Xbox Live Gold vagy az Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatásokra, hiszen amellett, hogy rengeteg AAA és indie game-et játszhatunk havi pár ezer forintért, speciális akciók során akár plusz játékokat is kipróbálhatunk. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Szeptember második hetében sem lesz ez másként, ugyanis mától kezdődően összesen három címet telepíthetünk konzolunkra, melyeket egészen hétfő estig korlátlan ideig élvezhetünk.

A jelenlegi kínálatba két igen népszerű sportjáték és egy RPG is bekerült, ezért érdemes lesz rájuk néznünk, ha érdekel minket ez a két műfaj, vagy csak mérlegeltünk eddig, vajon beruházzunk-e ezekre a game-ekre.

Mint ahogyan azt már korábbi címeknél is megszokhattuk, mindhárom játék ideiglenes ingyenessé tétele azt jelenti, hogy a Microsoft Store-ban komoly kedvezményekkel látták el őket, így ha megtetszettek nekünk, azonnal megvásárolhatjuk a fantasztikusabbnál fantasztikusabb game-eket.

Ne feledjük tehát, mindössze szeptember 14-ig tart az őrületes ajánlat, ezért még időben töltsük le a következő listán szereplő három parádés játékot!

Madden NFL 21

Diablo III: Repaer of Souls – Ultimate Evil Edition

Rugby 20

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.