Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
364,02 Ft
Euró
394,27 Ft
Font
466,24 Ft
Bitcoin
56,647 $

Marco Rossi: Talán itt az ideje, hogy tisztázzuk a dolgokat

Azt követően, hogy az MLSZ bejelentette Marco Rossi maradását, a szövetségi kapitány hosszabban is reagált az elmúlt napok híreire.

...svg content...Fotó: Marco Rossi, a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon részt vevő magyar válogatott szövetségi kapitánya a csapat edzésén Weiler-Simmerbergben 2024. június 11-én. MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Marco Rossi kapcsán az a pletyka terjedt el az Európa-bajnoki kiesést követően, hogy lemondhat. Sokan megdöbbentek ezen, és máris szerveződés indult annak érdekében, hogy a szurkolók egy esemény keretén belül meggyőzzék az olaszt.

Végül erre semmi szükség nincs, mert az MLSZ hivatalosan is bejelentette, hogy ugyanazon felállással folytatódik a munka. Nem sokkal ezután Rossi hosszabban reagált az eseményekre, mert úgy érezte, eljött az idő, hogy tisztázzák a dolgokat. „Talán itt az ideje, hogy tisztázzuk a dolgokat! Azok, akik azt mondják – vagy írják –, hogy kudarcot vallottunk ezen az Európa-bajnokságon, nyilvánvalóan nem objektívek, és sajnos azt kell mondanom, rosszhiszeműek!” – írta a posztjában az Instagram oldalán. Soron kívül Börtönben marad az óbudai alpolgármester

Rossi egyáltalán nem gondolja úgy, hogy kudarcot vallottak, épp ellenkezőleg. Olyan eredményeket értek el korábban, amik nem voltak benne a pakliban, és emiatt túl magasra helyezték sokan a lécet. „Az a tény, hogy az elmúlt években a csodával határos eredményeket értünk el, és gyakran meggyőző teljesítményt nyújtottunk (még ha néha szerencse is kellett ehhez), nem szabad, hogy eltorzítsa a valóságot!”

Tisztázta, szó sincs arról, hogy léket kaptak volna, és nem hiszi, hogy bárkinek szégyenkeznie kellene a válogatott teljesítménye miatt. A csapat mindent megtett, amit csak lehetett és tudott. „Sajnos még Magyarországon is van egy kis százaléka az embereknek, igaz nagyon kicsi, akik előbukkannak, amikor azt hiszik, hogy léket kapott a hajó! Igaz, nem tettünk semmi rendkívülit, de nem hiszem, hogy bárkinek szégyenkeznie kellene emiatt a válogatott miatt!”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Ugyancsak tisztázta, soha nem mondta a sajtónak, hogy távozna, csupán annyit, pihennie kell, és tisztáznia a gondolatait. Ez pedig nem jelenti azt, hogy a távázás fontolgatta volna, mert ilyen nem történt meg, kész folytatni a munkát. „Soha nem mondtam a sajtónak, hogy távozom (csak azt, hogy pihennem kell és tisztáznom a gondolataimat)! Nagyra értékeltem volna, ha valaki, ahogy én is tettem a múltban (néha a szerencséről is beszélve), elmondta volna, hogy Kevin 100. percben szerzett gólját kivéve, minden kétesélyes helyzet kedvezőtlenül alakult számunkra ezen az Európa-bajnokságon (az első barátságos mérkőzést is beleértve). De ez a helyzet!”

„Köszönöm a fiúknak az erőfeszítésüket (ami ezúttal sajnos nem volt elég), és amit a jövőben növelni és fejleszteni kell. Köszönöm a technikai és szakmai stáb tagjainak, akik csodálatos munkát végeztek! Köszönöm az MLSZ támogatását! Különösen köszönöm minden szurkolónak, aki szurkolt nekünk akár Németországban vagy bárhol a világon! Szívem szerint mindegyiküket megölelném egyesével! Hozzáteszek még egy utolsó dolgot: soha nem futottam el a kihívások elől, még a legnehezebbek elől sem! Most sem fogom feladni, mert ami nem öl meg, az erősebbé tesz! És nekünk, mindannyiunknak együtt, erősebbnek kell lennünk mindennél és mindenkinél!”

Egymás megműtésére is képesek a hangyák, antibiotikummal gyógyítanak

Persze nem úgy kell elképzelni, mint az embereknél, viszont egyetlen másik fajnál sem találkoztak még hasonlóval.

Egy eltűnt 16 éves lányt keresnek, életjele sem ad magáról

Eltűnése óta életjelet sem ad magáról az a 16 éves lány, akinek július 6-án veszett nyoma 12 óra körül Dióskálról. Ismeretlen helyre távozott, és jelenleg nem tudni, hol van, mit csinál, kik veszik körbe.