Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
364,41 Ft
Euró
394,54 Ft
Font
466,85 Ft
Bitcoin
56,535 $

Sztárbox: Sárközi Ákos és Varga Viktor is bokszolni fog

Bejelentették a Sztárbox új évadának első versenyzőit, akik között Varga Viktor is helyet foglal, akárcsak óriási meglepetésre Sárközi Ákos.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/Sztárbox
Relax
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, az RTL nagy bejelentéssel készült a szerdai napra, és az ígérteknek megfelelően ez meg is történt. Egyelőre nem leplezték le a teljes mezőnyt, de az új súlycsoport versenyzőit már ismerhetjük.

Ez pedig igazat ad azon feltételezésüknek, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel idén többen fognak küzdeni a Sztárbox ringjében. „A nagysikerű Sztárbox hamarosan újra a képernyőn! A többfordulós versenysorozat idén még egy súlycsoporttal bővül. A tavalyi év egyik legnézettebb műsorában, a Sztárboxban hamarosan újra ringbe szállnak a hírességek.” – írja az RTL. Soron kívül Börtönben marad az óbudai alpolgármester

Nem kell csalódniuk azoknak sem, akik nagyon szerették Kovács Kokó Istvánt, mert visszatér, és újra kommentálni fog a magyar bokszlegenda. „Az idei évad is elképesztő mérkőzéseket ígér, a versenyzők már hónapok óta készülnek a megmérettetésre a Sztárbox szakmai supervisora, az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok, Kovács Kokó István vezetésével, akinek szakmai csapata most is maximális teljesítményre sarkallja a sztárokat.”

Arra sem kell sokat várnunk, hogy megtudjuk, kik és mikor csapnak össze a súlycsoporton belül. A férfi középsúly versenyzőit a következő héten mutatják be, akik között biztosan lesznek meglepetésemberek.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Egyelőre a legnagyobb meglepetés Sárközi Ákos. Ezzel kollégáját, Rácz Jenőt követi, aki szintén A Konyhafőnök sztárja, és tavaly egészen a döntőig jutott. Varga Viktor pedig imád szerepelni, a kihívások embere, alig várjuk, hogy megtudjuk, kivel csap össze az énekes.

„Az egész lelkemet át kellett ehhez konvertálnom, ráadásul van egy-két ember a súlycsoportomban, akiket kedvelek, ez így még nehezebb, de ha én nem verem meg őket, akkor ők fognak” – nyilatkozta Miller Dávid, aki gyerekkorában a nagymamájával közösen nézte Kokó és Madár meccseit, most pedig ő maga is bokszoló lehet, ha nem is profi. Sosem volt agresszív, de vonzódik a küzdősportokhoz, és még a ketrecharcot is kipróbálta, ugyanakkor az esetleges sérülések miatt erről le kellett mondania. „Ferde az orrsövényem, úgyhogy ha esetleg valaki eltörné, akkor még szívességet is tesz, mert akkor megcsináltatom”

Egymás megműtésére is képesek a hangyák, antibiotikummal gyógyítanak

Persze nem úgy kell elképzelni, mint az embereknél, viszont egyetlen másik fajnál sem találkoztak még hasonlóval.

Egy eltűnt 16 éves lányt keresnek, életjele sem ad magáról

Eltűnése óta életjelet sem ad magáról az a 16 éves lány, akinek július 6-án veszett nyoma 12 óra körül Dióskálról. Ismeretlen helyre távozott, és jelenleg nem tudni, hol van, mit csinál, kik veszik körbe.