Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
364,88 Ft
Euró
395,10 Ft
Font
467,64 Ft
Bitcoin
56,940 $

Elsodort egy 18 éves férfit a Duna a Margitszigetnél

A férfi az életével fizethetett volna azért, amit csinált, végül ki kellett menteni a Dunából.

...svg content...Fotó: Unsplash/Daniel Olah
Baleset
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyesek azt gondolják, jó ötlet megmártózni a Dunában, különösen, ha hőség van. Semmilyen körülmények között ne tegyék, mert mindig erős a sodrása a Dunának, hiába nem látszik, másrészt egy pillanatnyi félrenyelés is sokba kerülhet, nem beszélve az uszadékokról, az örvényekről.

Egy 18 éves férfi mégis jó ötletnek gondolta, hogy a nagy melegben megmártózik a Dunában a Margitszigetnél vasárnap. Nem sokkal később elsodorta a Duna, de életben maradt, miután kimentették, és kórházba szállították. Végül megúszta annyival, hogy szabálysértés miatt eljárás indult ellene, sokan mások viszont nem voltak szerencsések az évek alatt. Nemrég a Tiszába fulladt három ember, köztük két fiatallal. Soron kívül Erre számíthatnak az autósok keddtől a kutakon

A 18 éves fiatal férfi több percen át volt a vízben, kimerült állapotban. Egészen a Parlamentig sodorta a víz, ahol a szolgálatban lévő rendőrök emelték ki a vízből. Enyhe kihűlés jeleit mutatta, illetve apróbb horzsolásokat, zúzódásokat szenvedett. Az RTL úgy tudja, hogy alkoholt ivott a fiatal a fürdőzés előtt, aki egyértelműen tiltott helyen fürdött.

Karácsony Gergely választási csalástól tart az újraszámlálás miatt

Budapest főpolgármestere már előre arról beszél, hogy adott esetben választási csalásról fog beszélni, ha bizonyos, általa fontosnak vélt garanciák nem teljesülnek.

Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely válaszát az újraszámlálás előtt

Vitézy Dávid reméli, Karácsony Gergely elégedett a garanciákkal, mert hamarosan majdnem 800 ezer szavazatot fognak újraszámolni az Alkotmánybíróság döntését követően.

A magyar kormánynak nagyon elege lett a reptéri állapotokból

Orbán Viktor után Nagy Márton is arra sürgette a Budapest Airportot, hogy oldják meg a kialakult helyzetet, mert ez már a tűrhetetlen kategória.