Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,81 Ft
Euró
393,36 Ft
Font
464,93 Ft
Bitcoin
56,962 $

A pletykák szerint az iPhone 16 Pro nagy újítással érkezik

Az Apple legújabb csúcskategóriás okostelefonjai elsőként használhatják a Samsung új, nagy teljesítményű OLED kijelzőit.

...svg content...Fotó: Unsplash/Mohamed M
Mobil

Kiss László

Szerkesztő
TÉMÁK

Dél-koreai források szerint az idei évben érkező iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max modellek a Samsung „M14” nevű OLED paneljeivel lesznek felszerelve. Az információ az ETNews koreai technológiai hírportáltól származik, amely iparági forrásokra hivatkozva számolt be a fejlesztésről.

Az új kijelzőtechnológia állítólag kiemelkedő fényerőt és hosszabb élettartamot biztosít. A Samsung „M” sorozatú paneljeit kifejezetten prémium okostelefonokhoz tervezték, a „14”-es jelölés pedig a gyártás során felhasznált csúcsminőségű anyagok számára utal. Soron kívül Ikerek születtek egy mentőben Szeged közelében

A jelentések szerint a Samsung már megrendelte az M14 panelekhez szükséges alapanyagokat, és a tömeggyártás előkészületei is folyamatban vannak. A gyártás várhatóan az év második felében indul be, hogy időben elkészülhessenek az iPhone 16 Pro modellek kijelzői.

Az új technológia nem csak az Apple számára lehet vonzó, a Google következő csúcskészüléke, a Pixel 9 is feltehetően ezeket a kijelzőket fogja használni 2024-ben. Korábbi pletykák szerint az iPhone 16 Pro modellek akár 1200 nites maximális fényerőt is elérhetnek normál SDR tartományban, ami 20%-os növekedést jelentene a jelenlegi modellekhez képest.

Bloomberg: egyre több szövetségese fordít hátat Bidennek

A Joe Biden amerikai elnök teljesítménye körüli aggodalmak komoly kihívások elé állítják az Egyesült Államok külpolitikai kapcsolatait és a demokraták választási kilátásait.