Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
366,88 Ft
Euró
394,84 Ft
Font
465,75 Ft
Bitcoin
60,845 $

Éveket fiatalodott Gáspár Bea, nagy formában van (videó)

Lányaival közösen vett részt egy eseményen Gáspár Bea pénteken, és láthatóan remekül érezték magukat.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Bea
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Mostanában ismét sokat hallani a Gáspár-családról, akik igyekeznek aktívak lenni a médiában. Gyakorlatilag nincs olyan nap, amikor ne lennének hivatalosak egy programra, főleg ebben az időszakban, amikor nyár van, és minden a jó időről szól.

Gáspár Evelin szép csendben a hazai sztárvilág egyik legcsinosabb nője lett, köszönhetően az életmódváltásának. Lenyűgöző bikiniformát hozott össze, amivel többek között a húgát, Gáspár Virágot is motiválhatja. Soron kívül Rétvári Bence: az állami gyermekvédelmi intézményvezetők többsége alkalmas a munkára

Virág szintén elindult ezen az úton, és neki is rengeteget változott az öltözködési stílusa. Sokat tanulhat Evelintől, és gyakorta vesznek részt közös programokon, jó közöttük a kapcsolat, amit ugyancsak remek látni, mert ezt nem mindenki mondhatja el magáról, a sztárok világában sem.

Gáspár Bea pedig éveket fiatalodott az új frizurájával, és rendkívül csinos volt a pénteki programon. Természetesen a közös felvételek sem maradhattak el, amiket erre a linkre kattintva nézhettek meg korlátozott ideig. Beának a zöld szín különösen jól áll, akárcsak a rövid frizura, ami nagy trend lett mostanában.

Legkésőbb hétfőig dönt Vitézy Dávid panaszáról az Alkotmánybíróság

A rendelkezésre álló információk szerint a döntés végső határideje július 8.