Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,46 Ft
Euró
394,74 Ft
Font
466,06 Ft
Bitcoin
62,315 $

Elton John az eBay-en árulja ruháit

A gesztus ezúttal is nemes, a bevételt Elton John AIDS Alapítványa kapja.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Adam Vaughan
Kult
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Gucci dzsekik, Versace köntösök és egyedi Prada papucsok is szerepelnek a számos csúcskategóriás darab között, melyekre most bárki lecsaphat az eBayen. A megfizethetőbb tételek között pedig olyan ruhadarabok szerepelnek, mint a különleges baseball sapkák és a történelmi koncertpólók.

A 10 napos aukció a Pride-hónapra időzítve csütörtökön kezdődött, s a teljes bevétel a John által 1992-ben alapított jótékonysági szervezet javát szolgálja, melynek célja, hogy 2030-ig véget vessen az AIDS-járványnak. Soron kívül Nem volt még ilyen meleg az első félév Magyarországon a 20. század kezdete óta

Az eBay „Rocket Man Resale” sajtóközleményében John így nyilatkozott:

„Mindig is különleges volt számomra, hogy új életet adjak a ruhatáram féltve őrzött darabjainak. Évtizedek óta adományozom a szekrényem kincseit, hogy támogassam az Elton John AIDS Alapítványt.”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Úgy folytatta:

„Ebben a Pride-hónapban izgatottan osztom meg atlantai kincsesbányámat az eBay-en, remélve, hogy ezek a darabok inspirálnak majd téged is arra, hogy kifejezd egyedi szellemedet, és ugyanannyi örömet szerezzenek neked, mint amennyit nekem szereztek.”

Karácsony rengeteg traffipaxot ígért Budapesten, csak egy működik közülük

Mindössze egyetlen darab működik azon traffipaxok közül Budapesten, amikre még Karácsony Gergely tett ígéretet.

Emberek röpködtek az utastérben, miután erős turbulenciába került a Boeing egyik gépe

Legalább 30 utas megsérült, amikor az Air Europa Madrid és Montevideo között közlekedő Boeing 787-9 Dreamliner repülőgépe heves turbulenciába került az Atlanti-óceán felett.