Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,97 Ft
Euró
394,70 Ft
Font
465,27 Ft
Bitcoin
63,005 $

Népszerű termék visszahívását rendelte el az Aldi

Az egyik aszalt sárgabarack-termék kapcsán merült fel a probléma lehetősége.

...svg content...Fotó: Aldi / Illusztráció
Belföld

Kiss László

Szerkesztő

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) tájékoztatása szerint az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. visszahívási eljárást indított a Happy Harvest aszalt sárgabarack termékére vonatkozóan. A döntés hátterében a termékben esetlegesen jelen lévő, határérték feletti kén-dioxid áll.

A visszahívás a 200 grammos kiszerelésű termékeket érinti, amelyek minőségmegőrzési ideje 2024. november 30. és 2025. január 31. közötti időszakra esik. A vásárlókat arra kérik, hogy tartózkodjanak az érintett termék fogyasztásától. Soron kívül Egyre inkább alakul Varga Judit új karrierje

Az ALDI lehetőséget biztosít a termék visszaváltására. A vásárlók bármely ALDI üzletben visszaadhatják az érintett aszalt sárgabarackot, a vételárat pedig blokk nélkül is visszatérítik számukra.

Terrortámadás veszélyére figyelmezteti az USA Németországot, új protokoll lépett érvénybe

Terrorriadót rendeltek el az amerikai katonai támaszpontokon Európa-szerte, ami miatt a németországi bázisokat is fokozott készültségbe helyezték.

Egy órán belül jön Orbán Viktor legújabb nagyinterjúja

Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek bőven van miről beszélnie az elmúlt napok miatt, miután új frakciót hoztak létre az Európai Parlamentben.