Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
366,69 Ft
Euró
394,27 Ft
Font
464,86 Ft
Bitcoin
62,602 $

Akkora volt a vihar, hogy egyes utak járhatatlanná váltak

Több helyen is járhatatlan a 11-es főút Budakalász és Tahitótfalu között a nagy vihar miatt.

...svg content...Fotó: Unsplash/Anandu Vinod
Belföld

Szabó Kata

Szerkesztő

Egyelőre ez egy nagyon szeszélyes nyár, ami egyik pillanatról a másikra tud váltani, és ennek megvannak a maga veszélyei. Nemrég az ország egyes részein komoly viharok csaptak le, és nem vonultak el nyomtatlanul.

Egyes utak járhatatlanná váltak, de egyelőre nem érkezett jelentés arról, hogy súlyos baleset történt volna. Valószínűleg csak anyagi kárral járt a vihar, ami mindig a jobb esetek közé sorolható. Soron kívül Magyar Péter diszkós ügye: Márki-Zay arra kéri, viselkedjen államférfihez méltóan

A heves esőzés miatt több helyen is járhatatlan a 11-es főút Budakalász és Tahitótfalu között szerda délután, illetve rengeteg hordalék nehezíti a közlekedést Leányfalu és Tahitótfalu között is – közölte az Útinform a honlapján.

Azt írták, hogy óriási vihar vonult végig a Dunakanyaron. A 11-es főúton Budakalász és Tahitótfalu között több helyen a hegyről leömlő víz tengelyig érő folyóvá változtatta a főutat. A sár és a rengeteg hordalék miatt Leányfalu és Tahitótfalu között több szakaszon csak egy sávon lehet közlekedni – tudatták. A délutáni, amúgy is erős forgalom jelenleg még nehezebben halad, akár egy órával is megnőhet a menetidő – közölte az Útinform.

Liner/MTI

Újabb párt csatlakozik Orbán Viktorék új EP-frakciójához

A portugál Chega elnöke a hivatalos közösségi médiás oldalán jelentette be szándékát.

Márki-Zay Péter ételt osztott vásárnap a rászoruló embereknek

Márki-Zay Péter fontos projektként tekint erre, melynek keretén belül ruhát és ételt osztanak a rászoruló embereknek.

Jön a Franciaország-Belgium Eb-meccs, Mbappé lehet a kulcs

Ma Franciaország és Belgium közül valaki távozni fog az Európa-bajnokságról, nem folytatódhat számukra tovább a küzdelem.