Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,654 $

Karácsony Gergely megmutatta, hogyan élvezi a hőséget Budapesten

Karácsony Gergely továbbra is Budapest főpolgármestere, és valószínűleg az is marad a következő években.

...svg content...Fotó: Karácsony Gergely főpolgármester, a Párbeszéd-Zöldek-DK-MSZP főpolgármester-jelöltje beszédet mond az önkormányzati választási eredményváró rendezvényén a budapesti Városháza parkban 2024. június 10-én. MTI/Máthé Zoltán
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Karácsony Gergely kétszer is nyert a választásokon, még ha kis különbséggel is Vitézy Dáviddal szemben. Egy ideje leálltak az üzengetésekkel, folytatják a munkát Budapestért, bár a Tisza Párt megérkezésével egy egészen más vezetés jött létre a Városházán.

Karácsony, aki szintén figyeli az eseményeket az Európa-bajnokságon, igyekszik élvezni a forróságot is Budapesten. Ennek kapcsán jelentkezett be a FŐKERT által beüzemelt párakapurendszer alól a Városháza parkból, ahol még egy szelfit is készített. Soron kívül Orbán Viktor hétvégén is munkában van, Csehországba utazott

„Oázis a város közepén: a FŐKERT beüzemelt egy párakapurendszert a Városháza parkban is.” – írta Karácsony, aki rendesen megizzadt hétfőn a nagy melegben, de ezek a párakapurendszerek is sokat segíthetnek azok, akik nehezen bírják a hőséget. A főpolgármester mostanában több szelfit is készített, a Budapest Pride-ról is ebben a formában jelentkezett be.

Deutsch Tamás szerint a Tisza Párt az új DK, Magyar pedig Péter a következő Gyurcsány

Deutsch Tamás azon a véleményen van, hogy a Tisza Párt lett az új DK, és Gyurcsány Ferenc sem tűnt el, mert valójában Magyar Péterré változott.

Tragédia a Kanári-szigeteknél: kilenc halott és közel ötven eltűnt személy

Elsüllyedt egy migránsokat szállító hajó pénteken éjszaka a Kanári-szigetekhez tartozó El Hierro közelében, amely tragédiában legalább kilenc ember vesztette életét, és további 48 személy eltűnt.

Jön Szoboszlai következő nagy meccse, élőben adja a tv

Szoboszlai Dominik mérkőzését is élőben adja a televízió, ami a Manchester City újabb pontvesztése miatt különösen fontos lehet.