Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,708 $

Eltűnt egy 17 éves szentesi lány, keresi a rendőrség

A 17 éves Vida Vivien Patrícia jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik, ami miatt a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

...svg content...Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Újabb fiatalkorú tűnt el, akit keresnek a hatóságok és a lakosság segítségét kérik. A 17 éves Vida Vivien Patrícia június 22-én reggel 8 óra körül távozott szentesi lakcíméről, ahová azóta sem tért vissza, és még csak életjelet sem ad magról.

A police.hu azt írja, Vida Vivien Patrícia 180 cm magas, vékony testalkatú, vállig érő, barna haja van. Eltűnésekor egy fekete, minta nélküli szoknyát viselt egy szürke, pántos felsővel. Bárki, aki információval tud szolgálni az eltűnt lány ügyében, az jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon is.

Fotó: police.hu

Vitézy Dávid: Gyurcsány Ferenc és Szentkirályi Alexandra egymásra talált

Vitézy Dávid reagált Gyurcsány Ferenc és Szentkirályi Alexandra nyilatkozatára, miszerint egyikőjük sem akarja őt főpolgármester-helyettesnek