Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,708 $

Fővárosi dílerek lelkén szárad egy fogyasztó halála – fegyházba kerülhetnek

Egy fogyasztó önkívületi állapotban olyan súlyos sérülést okozott magának, melynek következtében életét vesztette.

...svg content...Fotó: Depositphotos
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Fővárosi Főügyészség sajtóközleményéből derült ki, hogy a vádirat szerint egy 48 éves férfi 2020-2021-ben különböző kábítószereket árult Budapesten: marihuánát, MDMA-tartalmú, ún. ecstasy tablettákat, mefedront, amfetamint és LSD-t. A kábítószereket a férfi egy III. kerületi pincében, illetve a XII. kerületi lakásában adta át.

Egy társaság 2021. november 26-án elhatározta, hogy egy VIII. kerületi lakásban szórakozni fognak és eközben kábítószereket fogyasztanak, így a társaság egyik tagja megkereste ismerősét, aki végül a 48 éves férfitől szerzett be LSD és extasyt. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

A társaság az este folyamán nemcsak az így beszerzett LSD-t, de más forrásból vett marihuánát is fogyasztott, ám reggel az egyik férfi a kábítószerek hatására önkívületi állapotba került, megsebesítette magát, és a sérülés következtében, pár nappal később a kórházban elhunyt.

A kábítószer-bűnözés elleni rendőrök elfogták a 48 éves férfit, lakásán kábítószert, több mint 5 millió forintot és a kábítószer adagolásához szükséges eszközöket foglaltak le, valamint a társait is azonosították.

A Fővárosi Főügyészség a férfit jelentős mennyiségű kábítószer kereskedelmével, a társait pedig kábítószer forgalomba hozatalával vádolja, és velük szemben fegyház-, börtön és pénzbüntetés kiszabását, valamint a lefoglalt kábítószer és pénz elkobzását is indítványozza. A kereskedő férfi korábban letartóztatásban volt, jelenleg bűnügyi felügyelet alatt áll.

Vitézy Dávid: Gyurcsány Ferenc és Szentkirályi Alexandra egymásra talált

Vitézy Dávid reagált Gyurcsány Ferenc és Szentkirályi Alexandra nyilatkozatára, miszerint egyikőjük sem akarja őt főpolgármester-helyettesnek