Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,654 $

Orvoshiány miatt július közepéig csak délelőtti rendelések lesznek az ózdi kórház gyermekosztályán

Délután fél 4-ig lesz csak rendelés a kórház gyermekosztályán.

...svg content...Fotó: Unsplash/Hush Naidoo Jade Photography
Belföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Az RTL Híradó számolt be arról, hogy az ózdi kórház honlapján tájékoztatta a betegeket arról, hogy 2024. június 17-től 2024. július 15-ig terjedő időszakban a személyi feltételek átmeneti hiánya miatt a Gyermekgyógyászati Osztályt megváltozott munkarendben fogják tudni működtetni.

Mindez azt jelenti, hogy csak 7:30 és 15:30 között tudnak gyermekgyógyász szakorvosi tevékenységet biztosítani (szakrendelés, gyermekambulancia, neonatológiai vizit, napközbeni gyermekgyógyászati akkut orvosi ellátás). Soron kívül Orbán Viktor hétvégén is munkában van, Csehországba utazott

Az is kiderült, hogy 15:30 és 7:30 között minden szakorvosi tevékenységet – mely a szülészettől független – a BAZ vármegyei kórház Gyermekegészségügyi Központja lát el. Az RTL Híradó megkeresésére a kórház közölte, a megváltozott munkarendet azért kellett bevezetniük, mert egyik szakorvosuk balesetet szenvedett.

Ennek okán napközben a járóbetegeket ellátják a szakrendelésen, délután 15:30-tól pedig egészen másnap reggel 7:30-ig a várostól mintegy 60 percnyi autóútra lévő Miskolcra kell szállítani a beteg gyermekeket.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Deutsch Tamás szerint a Tisza Párt az új DK, Magyar pedig Péter a következő Gyurcsány

Deutsch Tamás azon a véleményen van, hogy a Tisza Párt lett az új DK, és Gyurcsány Ferenc sem tűnt el, mert valójában Magyar Péterré változott.

Tragédia a Kanári-szigeteknél: kilenc halott és közel ötven eltűnt személy

Elsüllyedt egy migránsokat szállító hajó pénteken éjszaka a Kanári-szigetekhez tartozó El Hierro közelében, amely tragédiában legalább kilenc ember vesztette életét, és további 48 személy eltűnt.

Jön Szoboszlai következő nagy meccse, élőben adja a tv

Szoboszlai Dominik mérkőzését is élőben adja a televízió, ami a Manchester City újabb pontvesztése miatt különösen fontos lehet.