Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,624 $

Elmerült a vízben egy 5 éves gyerek egy budapesti strandon, majd meghalt

Szörnyű tragédia történt egy X. kerületi strandon, ahol egy 5 éves kisfiú merült el a felnőtteknek szánt medencében.

...svg content...Fotó: Illusztráció/Unsplash/Lavi Perchik
Bűnügy
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy szemtanú azt mondta, felügyelet nélkül hagyták azt az 5 éves kisfiút, aki egy X. kerületi strandon merült el a vízben strandolás közben. Az úszómester ugyan kihúzta a medence aljára süllyedt gyereket és újraélesztette, később a kórházban életét vesztette, nem tudtak rajta segíteni.

Egy nagymama, aki a családjával strandolt a helyszínen, a Tények kamerái előtt beszélt az incidensről. Elmondása szerint tele hassal, karúszó és úszógumi nélkül engedte be a gyerekét az édesanya a felnőtt medencébe, ahol senki sem látta, hogy a gyerek hirtelen elmerül a X. kerületi strandon. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

A szemtanú elmondta, az áldozat anyukája ott volt a homokozónál, miközben a gyermeke egyedül mászkált a strand területén, anélkül hogy bárki figyelt volna rá. A nagymama is odarohant, miután szóltak neki az unokái, hogy mi történt a kisfiúval, aki akkor már nagyon súlyos állapotban lehetett.

Sokkos állapotba került a nő, de azt fel tudta idézni, hogy eléggé fel volt fújódva a gyermek hasa, aki odalent rengeteg vizet nyelhetett. Egyelőre azt sem tudni, meddig volt a víz alatt, és miért nem fedezték fel rögtön az emberek, hogy a gyermek komoly bajban van, és az életéért küzd. Az anyukát csak később találták meg, aki a gyermeke láttán hangosan sírni és sikítani kezdett.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

A Tények információi szerint már a tragikus eset napján büntetőeljárást indított a rendőrség az ügyben. Miután a gyermek elhunyt, a rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés vádján nyomoz tovább. A TV2 kereste a strand vezetőit, akik nem szerettek válaszolni a kérdésekre, de még csak közleményt sem adtak ki azzal kapcsolatban, hogy a komplexum egyik mélyvízi medencéjébe került a kisgyerek, aki azóta elhunyt.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.