Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,802 $

Még mindig nem találják az eltűnt hódmezővásárhelyi fiatal férfit

A 24 éves férfi június 18-án tűnt el, azóta nem tudni, hol tartózkodik, mit csinál, milyen állapotban van.

...svg content...Fotó: Unsplash
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrség ezúttal a 24 éves Baróthi Attila Tamás eltűnése miatt kért segítséget. Baróthi Attila Tamás Hódmezővásárhelyen él, onnan tűnt el még június 18-án, és azóta még csak életjelet sem adott magáról.

A hivatalos tájékoztatás szerint a fiatal férfi 175 centiméter magas, rövid fekete haja van, szeme barna. Eltűnésekor fehér pólót, fehér-szürke nadrágot és fehér sportcipőt viselt. Bárki, aki információval rendelkezik a férfiról, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon. Soron kívül Ákosnak feltették a kérdést: Orbán Viktor vagy Magyar Péter? (videó)

Fotó: police.hu

Szentkirályi Alexandra: Karácsony meg sem próbálta felszámolni a korrupciót

Szentkirályi Alexandra azt mondja, Karácsony Gergely első ciklusa alatt meg sem próbálta felszámolni a korrupciót Budapesten.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.