Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,42 Ft
Euró
394,94 Ft
Font
465,84 Ft
Bitcoin
61,037 $

Újabb színházi baleset, ezúttal is több méter magasról esett le egy színész a Vígszínházban

Péntek este a Vámpírok bálja előadása közben egy színész több méter magasról esett le a Vígszínház színpadán.

...svg content...Fotó: Díszletbejárás a Vígszínház társulati üléssel egybekötött évadnyitó sajtótájékoztatóján 2022. szeptember 14-én. Elindult a teátrum 2022/23-as évada, amelyben a három játszóhelyen nyolc bemutatót terveznek. MTI/Balogh Zoltán
Belföld

Kiss László

Szerkesztő

A Vámpírok bálja című musical pénteki előadása során váratlan baleset történt a budapesti Vígszínházban. A második felvonás kezdetén Jegercsik Csaba, aki a Professzor szerepét alakította, lezuhant egy hozzávetőlegesen 3-5 méter magas díszletelemről.

A baleset után az előadást azonnal félbeszakították, a produkció vezetője tájékoztatta a közönséget a történtekről, majd orvost is kerestek a nézőtéren, hogy minél hamarabb segíteni tudjanak a balesetet szenvedett színésznek, írja a Telex.

Szemtanúk beszámolója szerint Jegercsik egy hídszerű díszletelemről esett le, ahonnan feltehetően a darab koreográfiája szerint le kellett volna ereszkednie. Az előadás egy külső produkciós cég, a PS Produkció szervezésében valósult meg, így a díszletek is az ő tulajdonukat képezik, nem a befogadó színházét.

A baleset után a mentőszolgálat a helyszínre érkezett, és megkezdték a sérült színész ellátását, azonban egyelőre a Vígszínház és a PS Produkció sem nyilatkozott a színész állapotáról és a baleset pontos körülményeiről.

Legutóbb 2023 novemberében történt hasonló balesetet, amikor a Nemzeti Színházban Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó színészek zuhantak le három méter magasról a Rómeó és Júlia előadása közben, súlyos sérüléseket szenvedve.

Főpolgármesteri választás eredménye: alkotmányjogi panaszt nyújtott be Vitézy Dávid

Vitézy a Kúria döntésének alaptörvény-ellenességének megállapítását és megsemmisítését kéri az Alkotmánybíróságtól.

Neymar egyre keményebben edz (fotók)

Láthatóan remek úton halad előre Neymar, aki egy nagyon súlyos sérülésből térhet vissza hamarosan.

További három miniszteri biztos és egy államtitkár kinevezéséről döntött a kormány

Hivatalosan is kinevezték Varga-Bajusz Veronikát államtitkárnak, de a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter és a külgazdasági és külügyminiszter is nevezett ki miniszteri biztosokat.