Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,760 $

Haaland Eb helyett hatalmas luxusjachton nyaral

Haaland még megmentegetné magának, hogy egy ilyen nagy luxusjacht tulajdonosa legyen, ami akár még úgy is lehet.

...svg content...Fotó: EPA/Fredrik Varfjell
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Erling Haaland nemcsak a világ egyik legjobb játékosa, hanem egyúttal a világ egyik legnépszerűbb futballistája is. Már az első angliai évében szinte mindent megnyert, és gólrekorderré vált, amire több mint büszke lehet.

Mindezt közel 24 évesen mondhatja el magáról, ugyanis kerek 1 hónap múlva ünnepli a 24. születésnapját. Az 1 méter 94 centiméter magas sztár a Manchester City játékosa, de a hírek szerint a Real Madridnál folytatná a pályafutását, akárcsak Mbappé, akit hamarosan bemutatnak az új klubjában. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

Nehéz elképzelni, hogy Haaland a Manchester City játékosa maradjon, főleg abban az esetben, ha Guardiola távozik, aki állítólag az utolsó idényére készül. Haaland közben jól érzi magát, nyaral, lazul, és nagyon nagy luxusban piheni ki a szezont, bár jobban örülne, ha ott lehetne az Európa-bajnokságon.

Továbbra sincs szerencséje, mert nem jutottak ki az Európa-bajnokságra. A nemzetközi karrierje emiatt várhatóan sosem lesz olyan eredményes, mint a másik, de legalább többet pihenhet. Egy igen komoly luxusjachttal lazulnak, ami nem kizárt, hogy Haaland tulajdona, bár nagyobb az esély arra, hogy csak bérlik.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.