Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,760 $

Szandi reagált a meg nem tartott koncertre, és a kifizetett pénzre

Szandi méltatlan helyzetbe került volna, ha alig pár ember előtt lép fel, így érthető, hogy végül nem tette meg.

...svg content...Fotó: Instagram/Szandi
Kult

Takács Petra

Szerkesztő

Az elmúlt hétvégén Szandi egy felvidéki helyszínen lépett volna fel, ahol magyarok élnek. A rendezvény végül érdeklődés hiányában elmaradt, alig volt ember a színpad külön, és kiderült, hogy a teljes szervezetlenég mellett azzal is csak ott szembesültek, hogy egy család megsegítése lett volna a cél.

Szandi a Bors kérdésére közölte, ha elküldik neki az alapítvány számlaszámát, minden további nélkül átutalja a gázsiját, amit végül a helyszínen fizettek ki neki. Szandi férje, Bognád Csaba elárulta, időben érkeztek meg, és döbbenve tapasztalt, hogy egy óriási futballpályán mindössze nyolc ember lézeng, további húsz pedig a büfében. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

Még egy sátor sem volt felállítva, Szandi pedig a kocsiban maradt, csak a férje szállt ki, hogy megtudja, mi történik. „Ekkor tudtuk meg, hogy ez egy több fellépős jótékonysági rendezvény, amiről nekünk nem szóltak. Azzal kezdte az alapítvány vezetője, hogy ők nem rendezvényszervezők, hanem egy alapítvány és nagyon sajnálják.” – mondta a lapnak.

Szandi férje tisztázta, semmit nem követeltek, és akkor is elmentek volna, ha nem fizetnek, de ők rendezni szerették volna a számlát. „Mi nem kértünk és nem követeltünk semmit, ha nem fizetik ki, akkor is eljöttünk volna. Ez itt nem a pénzről szól, hanem arról, hogy egy futballpályán nyolc ember előtt műsort adni szakmailag hiteltelen lett volna, ez nagyjából olyan, mintha a nappaliban énekelt volna a családnak”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Szandi is megszólalt, aki ugyancsak ledöbbent, mert a pályafutása alatt soha nem fordult vele elő hasonló, miszerint elment egy megbeszélt koncertre, de nem lépett fel. Ez volt az első ilyen eset, és az fáj neki a legjobban, hogy megkérdőjelezték a tisztességüket, pedig mindig nagyon alaposak. Azt is elmondta, sokszor fordul elő, hogy nem teljesülnek az ígért feltételek, ám mindig azon vannak, hogy mentsék az előadást.

„Méltatlannak és megalázónak érzem, hogy nyolc ember előtt lépjek fel és nem igaz az, hogy lett volna kit odaterelni, mert szinte üres volt az egész. Az alapítvány vezetője tökéletesen megértette ezt, és nagyon sajnálta a történteket. A legnagyobb szeretetben és békében jöttünk el”

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.