Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,659 $

Copa América: győzelemmel kezdtek az argentinok, hihetetlen helyzetet hagyott ki Messi

Az argentin válogatott 2-0-ra győzte le Kanadát a Copa América idei kírásában, ami egy időben zajlik az Európa-bajnoksággal.

...svg content...Fotó: EPA/ERIK S. LESSER
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Argentína arra készül, hogy ismét elhódítsa a nagy trófeát, ami Lionel Messi régi álma volt, aki azóta világbajnoknak is mondhatja magát. Minden bizonnyal ez az utolsó Copa Américája, amit győzelemmel kezdtek Kanada ellen az A-csoportban.

Messi kezdőként volt a pályán, akárcsak Di Maria és Álvarez a támadósorban, mögöttük Mac Allisterrel, De Paullal és Paredesszel. Álvarez szerezte meg a vezetést a 49. percben Mac Allister passzából, majd a 88. percben Martínez mindent eldöntött, aki pedig Messi passzát értékesítette, váltotta gólra. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

A legendás aranylabdás is gólt lőhetett volna, de nem volt szerencséje, mint azt a videóban is láthatjuk. Nagy passzt kapott a kapustól, és úgy tűnt, begyalogol a kapuba, majd két óriási blokkot is bemutatott a kanadai védelem.

Chile és Peri van még ebben a csoportban, akik hamarosan szintén összecsapnak egymással. Messiék legközelebb június 26-án lépnek pályára Chile ellen, ami egy sokkal izgalmasabb mérkőzésnek ígérkezik.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.

Rekordmeleg volt Budapesten péntek hajnalban

Ezúttal egy 1932-es melegrekord dőlt meg Budapesten, ami megint csak azt mutatja, hogy a világ változik, és nem jó irányba teszi ezt.