Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,659 $

Tragikus hírt jelentett be Gelencsér Timi

Gelencsér Timi gyászol, Licsi sajnos örök álomra hajtotta a fejét, aki egy rendkívül kedves és okos kutya volt.

...svg content...Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Egy ideje sejteni lehetett, hogy Licsi az életéért küzd, és noha mindent megtettek, ami csak lehetséges, nem tudták megmenteni. Gelencsér Timi jelentette be a szomorú, hírt, ami hallatán más hírességek is reagáltak, részvétüket fejezték ki.

„Drága Licsike! Nem is tudom szavakban kifejezni amit érzek. 8 éve érkeztél az életünkbe, aminél boldogabb pillanat nem is történhetett volna velünk. Azonnal gazdáidnak fogadtál minket és a legönzetlenebb módon szerettél minket és mi is téged.” – kezdte élete egyik legszomorúbb posztját Timi. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

A 8 év alatt rengeteg közös emléket szereztek együtt, és aki figyelemmel követte Timi életét, láthatták, hogy mennyire boldog Licsi a családjával, tökéletes élete volt, még ha az nem is volt hosszú. „Nem beszélek múlt időben hiszen az igazi, őszinte és feltétel nélküli szeretet sosem múlik el. Rengeteg közös emlékünk van, amelyekre most elképesztően fáj visszagondolni, de tudom, hogy idővel ezek csalnak majd mosolyt az arcomra, bármilyen élethelyzetben is leszek.”

Timi legszívesebben átvette volna Licsi fájdalmát, és bármit megtett volna, hogy újra együtt futhassanak az erdőben, mint azt tették az évek alatt oly sokszor. „Csak azt remélem, hogy boldog voltál és kérlek ne haragudj a vége miatt. Legszívesebben átvettem volna minden fájdalmad és bármit megadtam volna, hogy újra együtt futhassunk az erdőben önfeledten. Nem sikerült. Annyira sajnálom.”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Nehéz szavakkal leírni, hogy az ember mit érez ilyenkor, hiszen egy családtag ment el, aki kivétel nélkül boldogságot okozott, és csak adott. Licsi is ilyen lélek volt, akit sokan szerettek, a közösségi médián keresztül is. „Te most már egy sokkal jobb helyen vagy, egy olyan helyen, ahol nincs fájdalom. Ahol újra tudsz futni és játszani boldogan, egészségesen. Azt mondják, a kutyák tanítani jönnek az életünkbe, és mi rengeteget tanultunk tőled. Nagyon köszönjük, hogy velünk élted le a kis életed, kiszakad a szívem a helyéről annyira hiányzol már most.”

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.

Rekordmeleg volt Budapesten péntek hajnalban

Ezúttal egy 1932-es melegrekord dőlt meg Budapesten, ami megint csak azt mutatja, hogy a világ változik, és nem jó irányba teszi ezt.