Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,659 $

Pontokat bukott a gyengén játszó, világsztárokból álló Anglia Dánia ellen az Eb-n

A világsztárokból álló Anglia 1-1-es döntetlenre volt képes Dánia ellen az Európa-bajnokság második csoportmeccsén.

...svg content...Fotó: EPA/ABEDIN TAHERKENAREH
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A mai napon is három mérkőzést rendeznek az Európa-bajnokságon, amiből kettő már le is ment. Szlovénia és Szerbia egy igen drámai mérkőzésen játszottak döntetlent, pedig a szlovének kezében volt a győzelem, alig pár másodperc választotta el őket ettől.

Az angolok és a dánok ezzel ziccerhez jutottak, 2 pontot verhettek volna a riválisokra. Ehelyett teljesen nyílt maradt a továbbjutók párharca, ráadásul Anglia megint nagyon távol volt attól, hogy topteljesítményt nyújtson. Az elmúlt évek legjobb keretével vághattak neki az Európa-bajnokságnak, mint anno Rooney, Beckham, Gerrard, Terry, Lampard Ferdinand és a többi világsztár vezérletével. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

Mai napig döbbenet, hogy ilyen nevekkel sem tudott nyerni Anglia, pedig nem egy edző irányította már őket. A helyzet most még aggasztóbb, és nemcsak a pontvesztés miatt, amit Dánia ellen szenvedtek el, mivel a játék képe alapján sok jóra nem számíthatnak. Mondhatjuk ezt annak ellenére, hogy megint gyors gólt szereztek, és megvolt a jó kezdés.

Kane már a 18. percben eredményes volt a dánok védekezési figyelmetlenségük miatt, és még szerencséjük sem volt. Erre válaszolt Hjulmand az Eb egyik legnagyobb góljával, talán ő maga sem hitte el, hogy ennyire jól sikerült a távoli lövése, így minden kezdődhetett elölről. Egy nem túl magas színvonalú meccset láthattunk, bár legalább voltak helyzetek.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Második gólig nem is, kapufáig viszont eljutottak az angolok, de ezzel az 1-1-gyel nem lehetnek elégedettek, és a meccs végén szabályosan kifütyülték őket a saját szurkolóik. Anglia 4 pontos a 2 pontos Szlovénia és Dánia előtt, majd jön Szerbia 1 ponttal, akik szintén továbbjuthatnak az utolsó csoportmeccsen.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.

Rekordmeleg volt Budapesten péntek hajnalban

Ezúttal egy 1932-es melegrekord dőlt meg Budapesten, ami megint csak azt mutatja, hogy a világ változik, és nem jó irányba teszi ezt.