Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,659 $

Kiderült, mitől robbant be a Lövölde téri jelzőlámpa

Nagy riadalmat keltett az eset, többen megsérültek.

...svg content...Fotó: Unsplash/Tsvetoslav Hristov
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, szerdán berobbant egy jelzőlámpa Budapest VII. kerületében a Lövölde téren, melynek következtében többen megsérültek. Egészen eddig azonban nem lehetett tudni, hogy mi okozta a nem mindennapi balesetet.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Telex megkeresésére árulta el, hogy fa budapesti VI. kerületi rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanújával ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a szerdán a Lövölde téren berobbant jelzőlámpa ügyében. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

Az eset június 19-én este fél 7 körül történt a VII. kerületi Lövölde téren, amikor is az egyik forgalomirányító fényjelző készülék alsó része felrobbant, az oszlopa pedig kigyulladt.

A Telex megkereste az ügyben a Budapest Közutat is, melynek sajtóirodája válaszában megosztotta, úgy tudják, hogy a baleset nem a forgalomirányítási eszközök meghibásodására vezethető vissza. Információik szerint a jelzőlámpaoszlop kiégését egy közelben lévő elektromos vezeték okozta, ami kigyulladt és végigégett.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.

Rekordmeleg volt Budapesten péntek hajnalban

Ezúttal egy 1932-es melegrekord dőlt meg Budapesten, ami megint csak azt mutatja, hogy a világ változik, és nem jó irányba teszi ezt.