Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Csak óvatosan pénteken: extrém UV-B sugárzás és 38 fok várható napközben

Nagyon meleg lesz pénteken, érdemes árnyékban maradni.

...svg content...Fotó: Unsplash/Anna Demianenko
Belföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A HungaroMet előrejelzése szerint a napsütést változó mennyiségű és vastagságú fátyolfelhőzet, illetve szaharai eredetű por szűri, zavarja. Emellett kevés gomolyfelhő is képződik. Éjszaka időszakosan meg is vastagodhat a felhőzet.

Csapadék nem lesz. Csütörtökön az északias szél a délutáni órákig a Bodrogközben és az Észak-Dunántúlon élénk, néhol erős lesz. Éjszakára mérséklődik a légmozgás, pénteken már a keleti, délkeleti szél élénkülhet meg helyenként. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 17 és 21 fok között alakul. Az északi völgyekben ennél alacsonyabb, míg nagyvárosokban, tópartok mentén magasabb értékek is előfordulhatnak. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 30 és 38 fok között várható. A déli országrészben lesz a legmelegebb.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.