Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,28 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
66,036 $

A Balázs Kicks ifjú tulajdonosa tavaly 163 milliós osztalékot vett ki cégéből

A nettó bevétel pedig 1 milliárd 517,7 millió forint volt.

...svg content...Fotó: Unsplash/Erik Mclean
Gazdaság

Takács Petra

Szerkesztő

Az RTL beszámolója szerint a Balázs Kicks üzlet tulajdonosa, Pachert Balázs sneakerszakértő tavaly nem kevesebb, mint 163 millió forintos osztalékot vett ki a cégéből, miután a Balázs Kicks 2023-as nettó bevétele 1 milliárd 517,7 millió forintra rúgott, adózott eredménye pedig 146,2 millió forint volt.

Mint ismert, a cég relatíve friss, hiszen a fiatal 2021-ben alapította azt. A márkás cipőket forgalmazó üzletben azóta mások mellett megjelent például Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, aki egy 75 ezer forintos Nike Air Jordan true blue-val távozott, de Magyar Péter is megfordult az üzletben idén, ő is vásárolt egy pár cipőt magának. Soron kívül Robbanás történt egy oroszországi benzinkútnál, két gyermek is meghalt

Miután tavaly decemberben első fokon 1 év 8 hónap börtönbüntetésre ítélték azt a férfit, aki márciusban ellopta a Balázs Kicks üzletből a 4,5 millió forint értékű Nike Louis Vuitton Air Force 1 Low Virgil Abloh-t, hirtelen hatalmas érdeklődés övezte az üzletet. Miután pedig egy 300 ezres nyomravezetői díjat ajánlottak a becsületes megtalálónak, a ritka cipő is előkerült.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Zelenszkij közölte Trumppal, Putyin nem nyerhet

Donald Trump és Volodimir Zelenszkij személyesen találkoztak New Yorkban, melynek ideje alatt az USA volt elnöke meghallgatta az ukrán vezetőt a háborúról.

Robbanás történt egy oroszországi benzinkútnál, két gyermek is meghalt

Eddig tíz halálos áldozatról tudni, akik életüket vesztették az oroszországi dagesztáni régióban történt robbanás következtében.

Magyar Péter kiadta a listát, kik nem lehetnek párttagok a Tisza Pártnál

Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője tisztázta, kik azok, akik biztosan nem csatlakozhatnak hozzájuk, bárhogyan is alakuljon a sorsuk a 2026-os választások ideje alatt.