Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,28 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,861 $

Bomba robbant Montenegróban, életét vesztette a hírhedt Skaljari-klán két tagja

További három ember súlyos sérüléseket szenvedett.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Boris Pejovic
Külföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az MTI szúrta ki, hogy a montenegrói közszolgálati televízió (RTCG) jelentése szerint csütörtök délelőtt bomba robbant a nyugat-montenegrói Cetinjében, melynek következtében a hírhedt helyi Skaljari-klán két tagja életét vesztette.

További három ember súlyosan megsérült: úgy tudni, közülük ketten szintén klántagok, a harmadik sérült pedig egy arra járó idősebb nő volt. Soron kívül Magyar Péter kiadta a listát, kik nem lehetnek párttagok a Tisza Pártnál

A helyi rendőrség tájékoztatása szerint a helyszínelés még folyik, ennek okán egyelőre nem tudnak részletes információkkal szolgálni a robbanásról. A Vijesti.me hírportál eközben azt írja, a rendőrség már hónapok óta hasonló támadástól tartott, mert az utóbbi időben számos bűnözői csoporthoz tartozó tag szabadult ki a börtönből, és a legtöbben Cetinjében találtak otthonra.

A rivális Kavac- és Skaljari-klánok közötti kölcsönös leszámolások még 2014-ben kezdődtek, amikor az egyik banda ellopott a másiktól 200 kilogramm kokaint, és elrejtette a spanyolországi Valenciában, ahol hamarosan elkövették az első gyilkosságokat is.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

A rivális klánok a Latin-Amerikából kiinduló kokaincsempészet feletti ellenőrzés miatt vetélkednek egymással – a leszámolások később kiterjedtek Szerbiára, majd fokozatosan több más európai országra, így Boszniára, Görögországra és Olaszországra is.

Zelenszkij közölte Trumppal, Putyin nem nyerhet

Donald Trump és Volodimir Zelenszkij személyesen találkoztak New Yorkban, melynek ideje alatt az USA volt elnöke meghallgatta az ukrán vezetőt a háborúról.

Váratlan döntetlen született az Újpest-Eto meccsen

Az Újpest nem tudta otthon tartani a 3 pontot a Győri ETO ellen az NB1 8. fordulójában, ami egyértelműen csalódás az újpestiek számára.