Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,659 $

Robbanás történt egy sárkeresztúri lakóházban, ami lakhatatlanná vált

Egy gázpalack robbant fel a sárkeresztúri lakóházban, aminek következtében az épület lakhatatlanná vált.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Baleset
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem ez az első eset az elmúlt időszakban, amikor gázpalack robban fel egy lakóépületben. Legutóbb egy sárkeresztúri lakóházban történt hasonló robbanás, annak konyhájában, melynek következtében lakhatatlanná vált a családi ház.

A Rákóczi úton történt a robbanás, és úgy tudni, még a detonáció előtt távozott az épületből a négy lakó. Valószínűleg észlelték, hogy komoly baj van, ami megmenthette az életüket. A Katasztrófavédelem azt írja, a helyszínre kiérkezett sárbogárdi hivatásos tűzoltók a padlásnál füstölést tapasztaltak, amelyet egy vízsugárral szüntettek meg. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

Az egységek a munkálatok közben további két gázpalackot hoztak ki a romok alól. A lakók számára lakosságvédelmi intézkedésre lesz szükség.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.

Rekordmeleg volt Budapesten péntek hajnalban

Ezúttal egy 1932-es melegrekord dőlt meg Budapesten, ami megint csak azt mutatja, hogy a világ változik, és nem jó irányba teszi ezt.