Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,28 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
66,036 $

Dudás Miki kitálalt, szerinte egy közös ismerőssel csalta meg Ivett

Súlyos vádakat fogalmazott meg Dudás Miki Szigligeti Ivettel szemben, ami nem a legszebb módja ennek.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Szigleti Ivett és Dudás Miki sokáig álompár voltak, legalábbis úgy tűnt. Tavaly szeptemberben jelentették be, hogy 9 év után szakítottak, majd januárban kiderült, hogy megint egy párt alkotnak, de ez nem tartott sokáig.

Dudás úgy fogalmazott, a kettejük között lévő kötelék erősebb, mint valaha, bár most úgy fest, megint mindennek vége. Miki az Instagram oldalán keresztül tálalt ki, mondta el a saját verzióját, ami igen kellemetlen lehet Ivett számára, mert megcsalással vádolja a volt szerelme. Soron kívül Robbanás történt egy oroszországi benzinkútnál, két gyermek is meghalt

„Akkor tegyünk pontot az i-re. Olvasom itt a médiában, hogy megint szakítottunk Ivett-tel. Én vagyok a szar, ezt kommentelik. Akkor most elárulom, hogy Ivett megcsalt, ráadásul egy közös ismerőssel, akit nem nevezek nevén, de Vecsésen egy autómosó. Kiderült, hogy Ivett nem véletlen jár oda heti 3x autót mosatni” – idézte a 24.hu a korábbi sportolót.

Mikit felháborítja, hogy őt vádolják hűtlenséggel, és hangsúlyozta, ártatlan, és nincs szüksége arra, hogy a médiában szerepeljen. „Engem vádol a média megcsalással, mikor ártatlan vagyok. Nekem nincs szükségem arra, hogy írjanak rólam, nem ebből élek. Úgy látszik sajnos annak, akit 10 évig szerettem ez az éltető elem, hogy szerepelni kell.” – folytatta.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Szerette volna csendben lezárni ezt az egészet, de felháborítja, hogy hűtlennek nevezik, miközben szerinte őt csalták meg. Szigligeti is az Instgagram oldalán keresztül reagált, bár nem tagadta a megcsalást. Csupán annyit írt, hogy szeretne reagálni, aztán igazából mégsem, és mindenki azt gondol bele ebbe az egészbe, amit akar. Hozzátette, az igazság nála van, bármit is jelentsen ez.

Zelenszkij közölte Trumppal, Putyin nem nyerhet

Donald Trump és Volodimir Zelenszkij személyesen találkoztak New Yorkban, melynek ideje alatt az USA volt elnöke meghallgatta az ukrán vezetőt a háborúról.

Robbanás történt egy oroszországi benzinkútnál, két gyermek is meghalt

Eddig tíz halálos áldozatról tudni, akik életüket vesztették az oroszországi dagesztáni régióban történt robbanás következtében.

Magyar Péter kiadta a listát, kik nem lehetnek párttagok a Tisza Pártnál

Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője tisztázta, kik azok, akik biztosan nem csatlakozhatnak hozzájuk, bárhogyan is alakuljon a sorsuk a 2026-os választások ideje alatt.