Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,659 $

Legkevesebb 25 ember meghalt Indiában, miután mérgező alkoholt fogyasztottak

Tucatjával haltak meg az emberek Indiában egy furcsa eset miatt, és jelenleg több mint hatvan embert ápolnak kórházban mérgezéssel.

...svg content...Fotó: Unsplash/shreyas kamble
Ázsia
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az indiai kormány megdöbbent a hír hallatán, amikor kiderült, hogy legkevesebb 25 ember életét vesztette, miután mérgező alkoholt fogyasztottak Tamil Naduban. Rögtön lépéseket tettek azokkal a tisztviselőkkel szemben, akik felelősek lehetnek a halálesetekért, de az elhunytak életét már senki sem adhatja vissza.

Több mint 60 olyan személyről tudni, akik kórházba kerültek, ők is ittak a mérgező alkoholból, mely eddig legalább 25 ember halálát idézte elő. Az NDTV azt írja, a tisztviselők aggódnak, mert tovább nőhet az áldozatok száma, de arról nem adtak információt, pontosan hányan vannak válságos állapotban a kórházban ápoltak közül. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

Többeket már letartóztattak az ügyben, akikre súlyos büntetés várhat. A helyi kormányzó részvétét fejezte ki a halálesetek miatt, és mielőbbi felépülést kívánt azoknak, akik életben maradtak. Egyelőre annyit közöltek, hogy sokan küzdenek az életükért, válságos állapotban vannak, akik szintén fogyasztottak a hamisított italokból.

Nem ez az első eset, az állam különböző részeiről rendre érkeznek olyan hírek, miszerint halálesetek történtek a hamis italok forgalmazása miatt. Ez a tisztviselők felelőssége is, emiatt fogják most felelősségre vonni őket. Egy ideje komoly problémát okoz Indiában a tiltott alkoholtermelés, és egyelőre nem tudják visszaszorítani a fogyasztást.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.

Rekordmeleg volt Budapesten péntek hajnalban

Ezúttal egy 1932-es melegrekord dőlt meg Budapesten, ami megint csak azt mutatja, hogy a világ változik, és nem jó irányba teszi ezt.