Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,42 Ft
Euró
394,94 Ft
Font
465,84 Ft
Bitcoin
60,967 $

Heteken át nem fog járni a csepeli HÉV

A csepeli HÉV karbantartása miatt heteken át pótlóbuszok fognak járni az érintett szakaszon.

...svg content...Fotó: HÉV-pótló autóbusz a Boráros téren 2020. június 13-án. A Csepel-szigetet Ferencvárossal összekötő Kvassay híd rekonstrukciója miatt a H7-es HÉV helyett június 13-tól egy héten keresztül a teljes vonalon autóbusz közlekedik majd. Június 22-ét követően a HÉV az év végéig Csepel végállomás és a híd csepeli oldalán kialakított ideiglenes végállomás között jár. MTI/Balogh Zoltán
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Szombattól július 11-ig karbantartás miatt pótlóbusz közlekedik a csepeli HÉV helyett – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel. A tájékoztatás szerint a Boráros tér és Csepel, Szent Imre tér között a H7-es pótlóbusz jár. A Szent Imre tér és a csepeli HÉV-végállomás között pedig az arra közlekedő 35-ös, 36-os, 38-as, 38A, 71-es, 138-as, 148-as, 151-es, 152-es, 159-es, 238-as és 278-as buszokkal utazhatnak az utasok.

A pótlóbuszok a Boráros téren a belső autóbusz-végállomásról, a 224-es busz eredeti megállójából indulnak, Csepelen pedig a Szent Imre téren az autóbusz-végállomás mellett a Kiss János altábornagy utcánál, vagy a HÉV-állomás mellett lehet felszállni – hívták fel a figyelmet. Soron kívül Valaki magára tetováltatta Magyar Péter arcmását (videó)

(MTI)

Öngyilkos női merénylők robbantottak Nigériában, legkevesebb 18 ember életét vesztette

Legkevesebb 18 ember vesztette életét abban az öngyilkos támadásban, amit Nigériában hajtottak végre.

Videós összefoglaló Németország továbbjutásáról, Dánia drámájáról (videó)

Hiába a 2-0 és a megérdemelt továbbjutás a német válogatott részéről, korántsem volt ez egy sima mérkőzés Németország számára.