Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,28 Ft
Euró
394,94 Ft
Font
465,84 Ft
Bitcoin
60,942 $

A hatos villamos ütközőjén utazott egy férfi a Jászai Mari tér közelében (videó)

Az esetről felvétel is készült, ami bejárta a közösségi médiát.

...svg content...Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Belföld
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A hatos villamos ütközőjén guggolva utazott egy férfi Budapesten, a Jászai Mari tér közelében. Az esetről videó is készült, ami azóta vírusszerűen elterjedt a közösségi oldalakon. „A Combino villamosnál az egy szervizajtó, ami nagyon könnyen kinyílhat, és ha kinyílik, akkor biztos, hogy le fog esni az illető” – fogalmazott Nagy Ferenc.

A Villamos Független Szakszervezet képviselője hozzátette azt is: az emberek „hogyha ezt észlelik, akkor a járművezetőnek mindenféleképpen szóljanak, mert ő ebből nem észlel semmit”. Magyarázata szerint az ütköző a villamos vezetőjének holtterében van. Mint mondta, az utasok akár a vészjelző csengőkkel is jelezhetik a sofőröknek, ha ilyet tapasztalnak. Soron kívül A magyarok egyik kedvenc gyümölcse is olcsóbb lett idén

A Tények beszámolója alapján a Combino akár 50 kilométer per órával is haladhat, így a tujázásnak nevezett tevékenység életveszélyes is lehet. Ha pedig a férfit elkapták volna, akkor közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése miatt indítottak volna eljárást ellene, amiért akár 200 ezer forintos pénzbüntetés is kiszabható.

A magyarok egyik kedvenc gyümölcse is olcsóbb lett idén

Sokan arra számíthattak, hogy az idénygyümölcsök ára is növekedni fog idén, de nem ez a helyzet.

Távozás előtt állhat Marco Rossi?

Valós esélyesek lehetne arra vonatkozólag, hogy Marco Rossi több év után elhagyja a magyar kispadot, és máshol folytassa tovább.