18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,750 $

Prostitúcióra kényszerítettek egy fiatal nőt, majd megölték – fegyházba kerülhet a győri házaspár

Felfoghatatlan tragédia történt, melynek körülményei is sokkolóak.

...svg content...Fotó: Depositphotos
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség sajtóközleménye szerint a jövedelemmel nem rendelkező fiatal nő 2013-ban költözött be a házaspár győri bérlakásába. A fiatal nő a feleség fiának barátnője volt, ám a fiatalok egy idő után szakítottak.

Ezt követően a minden szempontból kiszolgáltatott helyzetben lévő nőt arra kényszerítették, hogy prostitúciós tevékenységet folytasson a feleséggel együtt, a bevételt pedig át kellett adniuk a férjnek. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

A lakás ajtajára vasrács volt felszerelve, az ajtó szinte mindig zárva volt, az egyetlen kulcs pedig a férjnél volt, aki saját belátása szerint hozott döntéseket arról, onnan kit enged ki, vagy oda kit enged be. Amikor a sértett nem akart prostitúciós tevékenységet folytatni, a férj tettleg bántalmazta.

Az idő múlásával, 2014 őszén a feleség rájött, hogy a férj szexuális kapcsolatot létesített a sértettel, ami miatt heves vita alakult ki a feleség és a férj között. A veszekedésnek az lett a vége, hogy a sértettet okolták, akit mindketten olyan súlyosan bántalmaztak, hogy a helyszínen életét vesztette. A holttestet a házaspár egy bőröndbe rejtve a lakásból kivitte és elrejtette.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő terheltekkel szemben – egyebek mellett – arra tett indítványt, hogy a bíróság a bűncselekmények beismerése esetén a vádlottakkal szemben 16 év – 16 év fegyházbüntetést szabjon ki. A bűncselekmények büntetési tétele a halmazati szabályokra tekintettel 22 és fél év szabadságvesztés kiszabását is lehetővé teszi. Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Győri Törvényszék fogja meghozni.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.