Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,754 $

Megállt egy 16 éves fiúnak a szíve a dunaújvárosi élményfürdőben

A 16 éves fiú szíve épp akkor állt meg, amikor a hétvégét a dunaújvárosi élményfürdőben töltötte, de nem ez volt az egyetlen súlyos eset a helyszínen.

...svg content...Fotó: Új mentőautók átadásukon az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) XIII. kerületi Róbert Károly körúti központjában 2023. június 21-én. MTI/Bruzák Noémi
Baleset
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A kamasz a csúszdás medencében lett rosszul, majd látva ezt, a strand dolgozói már rohantak is oda hozzá, és rögtön megkezdték az újraélesztést. Nem sokkal ezután a mentők vették át az életmentő folyamatot, majd a stabilizálást követően kórházba vitték a beteget.

Pár órával később megint életet mentettek az úszómesterek, ugyanis egy 70 év körüli asszony összeesett a medence mellett. Végül az a döntés született, hogy kiürítik a fürdőt, mindenkinek távoznia kellett, míg a nyugdíjas állapota jelenleg is válságos, küzdenek az életéért. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Arról nincs információ, miért esett össze az idős nő, volt-e bármilyen krónikus betegsége, ami ezt előidézhette. Az OMSZ tájékoztatása szerint a fiú eszméleténél volt, amikor a mentők megérkeztek, addig a nőt életveszélyes állapotban szállították a sürgősségi osztályra, nála szintén újraélesztésre volt szükség – tudhattuk meg a Tények riportjából.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.