Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,28 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,877 $

Március vége óta nem találnak egy megszökött 14 éves lányt

A rendőrség a lakossághoz fordult segítségért, hogy minél hamarabb megtalálják a 14 éves lányt, aki vidéken tűnt el.

...svg content...Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Horváth Dzsenifer még mindig csak 14 esztendős, aki március 28-án tűnt el egy miskolci gyermekotthonból. A rendőrség azt írja, megszökött az intézményből, ahonnan ismeretlen helyre távozott, nem tudják, hol van.

Horváth Dzsenifer 150 centiméter magas, vékony testalkatú, haja és a szeme barna színű. A kiadott közleményben azt írják, bárki, aki tud segíteni a lány eltűnésének ügyében, az hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. Soron kívül Magyar Péter kiadta a listát, kik nem lehetnek párttagok a Tisza Pártnál

Fotó: police.hu

Zelenszkij közölte Trumppal, Putyin nem nyerhet

Donald Trump és Volodimir Zelenszkij személyesen találkoztak New Yorkban, melynek ideje alatt az USA volt elnöke meghallgatta az ukrán vezetőt a háborúról.

Váratlan döntetlen született az Újpest-Eto meccsen

Az Újpest nem tudta otthon tartani a 3 pontot a Győri ETO ellen az NB1 8. fordulójában, ami egyértelműen csalódás az újpestiek számára.