Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,28 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
66,036 $

Több milliárd euró értékű kokaint foglaltak le a német hatóságok a hamburgi kikötőben

35 kilós volt a gigantikus fogás.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/M. A. Puspa Kumara
Európa
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A düsseldorfi ügyészség szervezett bűnözéssel foglalkozó központi hivatala számolt be arról pénteken, hogy rekordfogás történt a hamburgi kikötőben: a német hatóságok több milliárd euró értékű kokainszállítmányra csaptak le és foglalták le azt.

Noha a nem mindennapi drogfogás még tavaly történt, az MTI szerint az ügyben csak most vettek őrizetbe 6 embert: hónapokon át nyomoztak, melynek eredményeképpen pár nappal korábban több németországi tartományban is házkutatásokat tartottak. Soron kívül Robbanás történt egy oroszországi benzinkútnál, két gyermek is meghalt

Ez volt az utóbbi évek legnagyobb fogása a 35 tonnás szállítmánnyal, legutóbb pedig 2021 februárjában volt hasonló, amikor is a vámosok több mint 16 tonna kokaint találtak öt, Paraguayból érkezett konténerben.

Zelenszkij közölte Trumppal, Putyin nem nyerhet

Donald Trump és Volodimir Zelenszkij személyesen találkoztak New Yorkban, melynek ideje alatt az USA volt elnöke meghallgatta az ukrán vezetőt a háborúról.

Robbanás történt egy oroszországi benzinkútnál, két gyermek is meghalt

Eddig tíz halálos áldozatról tudni, akik életüket vesztették az oroszországi dagesztáni régióban történt robbanás következtében.

Magyar Péter kiadta a listát, kik nem lehetnek párttagok a Tisza Pártnál

Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője tisztázta, kik azok, akik biztosan nem csatlakozhatnak hozzájuk, bárhogyan is alakuljon a sorsuk a 2026-os választások ideje alatt.