Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,802 $

Két férfi beleesett egy tartálykocsiba, életüket vesztették

Tragikus baleset történt New York állam északi részén.

...svg content...Fotó: Unsplash/Erik Mclean A kép illusztráció.
Észak-Amerika
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A WKTV a kirklandi rendőrkapitányság tájékoztatása nyomán számolt be arról, hogy két férfi életét vesztette, miután beleesett egy trágyatároló tartálykocsiba New York állam északi részén.

A rendőrség közlése szerint a tragikus baleset csütörtökön nem sokkal 11 óra után történt egy farmon a New York középső részén fekvő Kirkland városában. Soron kívül Ákosnak feltették a kérdést: Orbán Viktor vagy Magyar Péter? (videó)

Az egyik férfi megpróbálta visszaszerezni a tartálykocsiba esett felszerelését, ám elájult és beleesett a tartálykocsiba. A másik férfi azonnal a segítéségre sietett, ám ő is elájult és szintén beleesett a tartálykocsiba.

A Champion Farmon dolgozó többi munkás hívta a segélyhívót, a mentők pedig kórházba szállították a férfiakat, ám később halottnak nyilvánították őket.

Szentkirályi Alexandra: Karácsony meg sem próbálta felszámolni a korrupciót

Szentkirályi Alexandra azt mondja, Karácsony Gergely első ciklusa alatt meg sem próbálta felszámolni a korrupciót Budapesten.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.