Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,18 Ft
Euró
396,56 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
65,820 $

Összeveszett két férfi a benzinkúton, rongálás és csonttörés lett a vége

Egészen meglepő módon fajult el a beszélgetés.

...svg content...Fotó: Depositphotos
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Somogy Vármegyei Főügyészség sajtóközleménye szerint a fiatalabb férfi 2023 októberében már ittasan a benzinkúton tartózkodott, amikor tankolni érkezett az idősebb férfi. A vádlottak először beszélgettek, majd vitatkoztak egymással, melynek során a fiatalabb vádlott nagy erővel kétszer is haragosa kocsijára ütött.

Az autó motorháza az ütések következtében behorpadt, ezért a már indulni készülő idősebb vádlott kiszállt kocsijából és dühében a kúton kihelyezett mosókefével többször, nagy erővel megütötte fején és felsőtestén a rongálót. Soron kívül Magyar Péter kiadta a listát, kik nem lehetnek párttagok a Tisza Pártnál

Az idősebb vádlott ütései a másik férfinek nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket okoztak. A gépkocsiban keletkezett kár meghaladta a 100 ezer forintot.

Az ügyészség a Nagyatádi Járásbíróságra benyújtott vádiratában a mindkét férfival szemben felfüggesztett szabadságvesztés kiszabására tett indítványt. Az esetről videó is készült, ami ezen a linken megtekinthető.

Zelenszkij közölte Trumppal, Putyin nem nyerhet

Donald Trump és Volodimir Zelenszkij személyesen találkoztak New Yorkban, melynek ideje alatt az USA volt elnöke meghallgatta az ukrán vezetőt a háborúról.

Váratlan döntetlen született az Újpest-Eto meccsen

Az Újpest nem tudta otthon tartani a 3 pontot a Győri ETO ellen az NB1 8. fordulójában, ami egyértelműen csalódás az újpestiek számára.