Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Lángba borult egy ohiói istálló, 44 ló elpusztult, egy ember súlyosan megsérült

Az istálló teljesen kiégett, a tulajdonos pedig megpróbálta kimenteni a tűzből lovait, ám végül súlyos égési sérülésekkel szállították kórházba.

...svg content...Fotó: Unsplash/Jen Theodore
Észak-Amerika
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Helyi beszámolók szerint az Ohio állambeli Belle Center közelében lévő, Columbustól mintegy egy órányira északnyugatra fekvő Brant Performance Horses egy mintegy 60 ezer négyzetméteres területtel, benne egy terjedelmes istállóval rendelkezett, ahol 85 lovat tartottak.

A CBS News szerint a birtokon egy nagy, előadásokra használt terület, valamint az alkalmazottak számára kialakított lakóház is helyet kapott. Szombat dél körül azonban a Brant Performance Horses egyik alkalmazottja, Cathy Brant arra lett figyelmes, hogy tűz keletkezett az istállóban. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Azonnal riasztotta a tűzoltókat, ám másodpercekkel később egy robbanás történt, melynek nyomán a tűz hatalmas területre terjedt át. Eric Priest, a Priest Performances Horses tulajdonosa azonnal berohant az istállóba, hogy kimentse a lovakat, ám elkapta a hatalmas robbanás.

A férfi másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett a karján, a hátán és a fején, amiért komoly műtétek várnak rá. Az istálló összeomlott, négy alkalmazott pedig mindenét elvesztette a tűzben, mivel a lakóház is leégett. Egyelőre nem tudni, mi okozta a tüzet, folyamatban van a vizsgálat az ügyben.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.