Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,78 Ft
Euró
393,80 Ft
Font
468,88 Ft
Bitcoin
63,550 $

Tolvai Reni szívdöglesztő szelfije és szájtartása

Ha látványos smink és szép arc, akkor az énekesnőre mindig számíthatunk, akinek kvázi második szakmája is lehetne a sminkelés.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Ha látványos smink és szép arc, akkor az énekesnőre mindig számíthatunk, akinek kvázi második szakmája is lehetne a sminkelés.

A nők többsége imád sminkelni, amit sok férfi nem ért, de közben mégis elvárják, hogy a barátnőjük szép legyen. Ember válogatja, hogy mennyi és milyen sminket használ, így vannak, akik néha kissé túllőnek a célon. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A hírességek között is láthattunk már erre példát, nemzetközi szinten is, de Tolvai Reni mindig bőven határon belül mozog, és nagyon igényes sminkekben mutatkozik, amiknek a többségét saját maga készíti el.

Nagy tapasztalata van ebben, és már pontosan tudja, hogy mik az igazán előnyös trükkök számára, amik kihangsúlyozzák a szépségét. Neme egy videót láthattunk már tőle, amikben egy teljes sminket mutat be, egészen az alapoktól a végeredményig.

Ezúttal a backstage-ből jelentkezett be, természetesen talpig sminkben. Reni hozta azt, amit a rajongók elvárnak tőle, és nincs is mért panaszkodniuk, mert olyan, mintha csak most lépett volna ki egy szépségipari reklámból.

A képet rövid idő alatt több mint 700-an likeolták. Tóth Adni is ott volt közöttük, aki szintén énekesnő, és jelenleg a TV2 nagy produkciójában, a „Sztárban sztárban” szerepel, ahol igazán megmutathatja a képességeit.

Kínában hamarosan már robotszakácsok főzhetnek az éttermekben

Megkapták az első élelmiszeripari működési engedélyt a hatóságoktól.