Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,073 $

Újraélesztettek egy 74 éves turistát az Andrássy úton

1 órán át küzdöttek az idős nő életéért, hogy újra tudják éleszteni és stabilizálni az állapotát a kórházba szállításra.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Baleset
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrség jelentése szerint június 4-én, kora este történt az incidens az Andrássy úton, amikor egy kisebb csoportulásra lettek figyelmesek a rendőrök. Egy mozdulat nő mellett állt a csoport, miközben egy férfi épp azt próbálta megállapítani, hogy az idős asszony életben van-e.

A járőrpár rögtön a nőhöz sietett, akinek akkor már nem volt kitapintható pulzusa, és nem is lélegzett. Tóth Norbert és Mihály Roland r. őrmesterek mentőt kértek a helyszínre, majd megkezdték a 74 éves nő életben tartását. A rendőrök felváltva folytatták az újraélesztést, majd egy újabb rendőri egység, Demeter Ferenc és Szabó Zoltán Lajos r. őrmesterek is csatlakoztak. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

A mentők pár perccel később megérkeztek, akik majdnem 1 órán át küzdöttek a nőért. Végül stabilizált állapotban vitték be a kórházba, de egyelőre nem tudni, hogy van jelenleg, mi történt vele, miért esett össze a keringése.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.