Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,110 $

1 óra alatt 24 mobiltelefont tépett ki emberek kezéből egy férfi

1 óra leforgása alatt a férfi 24 mobiltelefont tépett ki emberek kezéből Londonban, amiért most felelnie kell.

...svg content...Fotó: Unsplash/James Eades
Európa

Takács Petra

Szerkesztő

London központjában hajtotta végre az akcióját a férfi egy elektromos motorral, aki közben igyekezett elmenekülni a rendőrök elől. A 28 éves elkövető kedden állt bírság elé, ahol elismerte a bűnösségét, a telefonok ellopását. Igazi rekorder lett, mert ezelőtt senki nem volt képe erre, ami valószínűleg új bűnügyi rekord.

Még március 26-én hajtotta végre az akciója délelőtt 10 és 11 óra 15 perc között. A gyanúsítottat már észlelték a kamerákon keresztül, onnan figyelték, majd egy sikeres akció végén elkapták, így megakadályozták, hogy még több mobiltelefont vegyen magához. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Köszönhetően London kamerahálózatának, nem volt már hova menekülnie a tolvajnak. Miután lekényszerítették az elektromos motorról, megpróbált elmenekülni, de a sokkoló földre vitte. A BBC azt írja, a férfi a veszélyes és biztosítás nélküli vezetést is elismerte.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.