Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Újabb késes támadás történt Mannheimben

Az AfD helyi tanácsjelöltjére támadtak rá késsel és sebesítették meg Mannheimben, nem sokkal egy halálos támadás után.

...svg content...Fotó: Unsplash/Kaisa-Marysia
Európa
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nemrég történt egy tragikus eset Mannheimben, aminek egy fiatal rendőr az áldozata. A szélsőséges támadó hatalmas késsel a kezében szúrta meg több alkalommal a rendőrt a járókelők szemel láttára, majd pár nappal később belehalt a sérüléseibe.

Most újabb támadás történt Mannheimben, ezúttal az AfD politikusát támadták meg kedd este. Állítólag a három elkövető egyikét még aznap esete letartóztatták, akire súlyos büntetés várhat. 22 óra 45 perckor történt a késes támadás egy piactér közelében, miután az AfD jelöltje tetten ért pár embert, akik plakátokat téptek le. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Amikor közbelépett a 62 éves politikus, rátámadtak. Összesen hárman támadtak rá, ketten jelenleg is szökésben vannak, de valószínűleg hamarosan ők is meglesznek. A BILD azt írja, a helyi rendőrség egyelőre annyit erősített meg, hogy rendőri akció történt, és részletes információkat később fognak adni.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.