Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,149 $

Olyan területen frissülhet az iOS 18, amire nem sokan számítottak

Az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazása áttekinthetőbb elrendezést, könnyebb navigációt és továbbfejlesztett keresést kínál.

...svg content...Fotó: Renderkép
Mobil

Kiss László

Szerkesztő
TÉMÁK

Az iOS 18 közelgő frissítése jelentős újításokat hoz a Beállítások alkalmazás terén, amely átláthatóbb felhasználói felülettel, átszervezett elrendezéssel és hatékonyabb kereséssel várja a felhasználókat.

Az Apple június 10-én, a WWDC 2024 konferencia nyitóelőadásán mutatja be az iOS 18 operációs rendszert és az ahhoz kapcsolódó mesterséges intelligencia fejlesztéseket. Mark Gurman, a Bloomberg munkatársa azonban egy Twitter-bejegyzésben arra utalt, hogy az MI mellett a Beállítások alkalmazás is jelentősen megújul az új rendszerben. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

Az iOS 18 első fejlesztői bétaverziója várhatóan június 10-én válik elérhetővé, míg a nyilvános béta megjelenésére egy hónappal később számíthatunk. A mesterséges intelligencia funkciók tesztelésének lehetősége miatt idén az átlagosnál több iPhone-felhasználó érdeklődhet a nyilvános béta iránt, fontos azonban szem előtt tartani, hogy a béta verziók gyakran instabilak, egyes kulcsfontosságú funkciók hiányozhatnak, és az akkumulátor üzemideje is jelentősen csökkenhet.

Azok, akik elsőként szeretnék kipróbálni az új MI-funkciókat, mindenképpen készítsenek biztonsági mentést adataikról, mielőtt telepítik a bétát. A regisztrációhoz vagy bejelentkezéshez látogass el az Apple Beta Software Program oldalára ezen a linken, majd a Beállítások – Általános – Szoftverfrissítés menüpontban válaszd a képernyő tetején található Béta frissítések lehetőséget.

Visszautasítja a gyalázkodást, a fenyegetést a közmédia Magyar Péter beszéde után

Az MTVA hivatalos közleményben tagadta Magyar Péter állításait.