Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,110 $

Megérkezett a Venom 3 előzetese

Időközben a Venom 3 első előzetese is befutott, ami sokat mutat a filmből, így csak azok nézzék meg, akik nem túl fanatikus rajongók.

...svg content...Fotó: YouTube/Sony Pictures Entertainment
Kult

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

A Venom óriási siker volt Tom Hardy főszereplésével, így nem lehetett kérdés, hogy lesz folytatás. A második rész is szépet ment a mozikban, amivel a színész is rengeteg pénzt keresett, aki végül igent mondott az újabb epizódra, ugyancsak nagy összegért cserébe.

Már ebből a három filmből szépen megélhetne a családja Hardy-nak, aki egy ideje az egyik legjobban kereső színész. A harmadik rész is elkészült, ami a „Venom: Az utolsó tánc” címet kapta, mely 110 millió dolláros költségvetésből készült. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Az első előzetes is sokat mond, rengeteg apró részletet tartalmaz, szóval csak óvatosan! A filmre sem kell túl sokat várnunk, október végén debütál a mozikban, és a jelek szerint több lesz benne az akció, mint az első két Venomban összesen.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.